Google+ Френска Полинезия
Last Minute Оферти
ribbon

rila_1

Боровец - Хотел Рила

Нова Година в Хотел Рила, най внушителният Боровец

Виж повече...

 
 
ribbon

808 1

Велинград - Двореца

Пакет Коледа 2014 в СПА хотел Двореца

Виж повече...

ribbon

Stream 11

Зимна приказка в Пампорово

Коледа и Нова Година в апарт-хотел
Стрийм Ризорт!

Виж Повече...

ribbon

DSC 7033

Нова Година в Чифлика

Незабравимо изживяване в СПА хотел Балкан

Виж повече...

Френска Полинезия

Оценете
(0 гласа)

Френска полинезия е истински рай на земята. Този архипелаг има топъл и влажен тропически климат. Дневните температури на островите са между 26 и 29 °C през цялата година.

Нощните температури са между 19 и 21 °C. Времето е перфектно за водни спортове, гмуркане и слънчеви бани на плажа от януари до декември. Валежите са значителни, но обикновенно са краткотрайни и интензивни. french polinesia beauty Зимата е по-слънчева и по-суха от лятото, но разликата е незначителна. Архипелагът е перфектен за туризъм през всеки месец и през всеки сезон. Магическата атмосвера на островите може да ви накара да забравите за всичко друго. Пясъка е снежно бял, водата в кораловите лагуни е кристално чиста и прозрачна. Лекият бриз поклаща кокосовите палми. Това наистина е късче от рая на земята.

Пет островни групи формират архипелага – Туамоту, Маркизки острови, острови Гамбие, Тюбуле и разбира се най-известните – Дружествени острови. Таити, Моореа, Бора-Бора, Раиатеа, Тахаа, Хуахине, Тупуаи, Маупити и други са само част от островите, които формират една от най-красивите части от архипелага Френска Полинезия tahiti beach french polynesia (Дружествените острови). Административният център Папеете е разположен на остров Таити.

Прочетена 102640 пъти

Вход в сайта

Google+